Hääkimppuani miettiessä tiesin alusta saakka, että sen tulisi olla oranssi. Mitä enemmän katselin erilaisia kimppuja, totesin monien näyttävän jotenkin sekavilta makuuni. Kukista tykästyin kalloihin. Kun olin tarpeeksi katsellut ja saanut ehdotuksia totesin, ettei siinä ole pakko edes mitään muita kukkia olla.

Tässä tykkään erityisesti tuosta ensimmäisestä korkeasta kimpusta. Tosin se taitaa olla sellainen käsivarrella kannettavaa mallia, eikä niinkään ns. perinteinen kimppu.

Kuva: SHARON NAGASSAR DESIGNS LLC

Vielä yksi kuva kalloista.

(Kuva: www.w-weddingflowers.com)

 

Tässä on mielestäni hauska idea. Kuvan alkuperäistä lähdettä en löydä, joten viittaan blogiin mistä sen löysin.

 

Morsiusneidolle haluan jonkun pienen kimpun, sillä neiti on sen verran raisu tapaus, että luultavasti onnistuisi rannekukan kanssa säätämään liikaa. Sulholle haluaisin yksinkertaisen vieheen kallasta. Luultavasti haluan myös isälleni, bm:lle, seremoniamestarille ja kenteis sulhon isälle myös rintakukat. Ne vaan voisivat olla jotain muuta, jotta kalla olisi vain meidän juttu. Toisaalta se voisi olla sitten vähän hassua.  Täytyy miettiä. Elokuussahan tapaan kukkakauppiasta, jonka kanssa sitten suunnittelemme yhdessä häiden kukitusta. Heittokimpun haluan myös erikseen.

 

-Neiti Lokakuu-